Nyhetsarkiv Restaurang- och livsmedel
Här hittar du samtliga nyheter från Restaurang- och livsmedel.
-
Grynkorvens dag 17 oktober
Under terminen har eleverna på programmet tagit fram ett recept på Grynkorv och prövat oss fram till godaste grynkorven. Eleverna tillverkade sedan 50...
Läs nyheten i sin helhet
-
Studieresa till Årets kock
17 oktober var det dags att vara med på den spännande finalen i Årets kock i Stockholm.
Läs nyheten i sin helhet
-
Öppettider på Hyllan!
Öppettider Restaurang Hyllanv: 43 Tisdag 22/10 lunchv 44 LOVv 45 Onsdag 6/11v 47 Ons 20/11, Tor 21/11, Fre 22/11Varmt Välkomna att boka bord på:hyllan...
Läs nyheten i sin helhet
-
Välkomna ALLA elever till oss på RL-programmet
Tisdag och onsdag hälsar vi både NYA och ÄLDRE elever Välkomna till oss på RL-programmet. Lets go!
Läs nyheten i sin helhet
-
Student 2024
RL21 studentdag den 5 juni 2024
Läs nyheten i sin helhet
-
Glad sommar
Vi vill tacka alla gäster som har besökt oss under året på restaurang Hyllan.Nu tar elever och personal sommarlov.Vi återkommer med nya tider när skol...
Läs nyheten i sin helhet
-
Årets kock 2023 på besök hos Restaurang och livsmedelsprogrammet
Desirèe Jaks tillagade en trerätters meny tillsammans med eleverna på vårt program.
Läs nyheten i sin helhet
-
Skuggning på RL
Välkommen att skugga hos oss på Restaurang och Livsmedelsprogrammet
Läs nyheten i sin helhet
-
Finalen av Årets kock i Stockholm
Elever och personal från Restaurangprogrammet var med uppe i Stockholm när årets kock korades. En häftig upplevelse sade en av eleverna efter att Desi...
Läs nyheten i sin helhet
-
Njut av en god lunch på Restaurang Hyllan
Vill du äta en god lunch i trivsam miljö så kom till oss på Hyllan. Eleverna genomför delar av sin utbildning i en verklighetsanpassad miljö. Här komm...
Läs nyheten i sin helhet
Nyheter sorterade på år och månad
Publicerad:
Senast uppdaterad:
Sidansvarig: dlgreception@edu.lidkoping.se