Sommar i trägårn - Johanna Lillvik Blues Escape

22 Aug, 2024
19:00
Lidköping
Kulturupplevelser under bar himmel
Den 22 augusti kl 19.00 återvänder också ett kärt ansikte till Dina-scenen i Stadsträdgården, nämligen Johanna Lillvik med Blues Escape.
 
Blues Escape uppstod när mångsidiga sångerskan Johanna Lillvik mötte bluesbandet Hill Blue Unit på en bluesscen i Västsverige. Personkemin och kärleken till bluesen resulterade i Blues Escape.

Johanna Lillvik är en sångerska känd för sin skicklighet och starka scennärvaro. Hon har studerat folkmusik, arbetat som sångerska på Cirque du Soleil och innehar en kandidat i världsmusik.

Instrumentalisterna i Blues Escape är synnerligen rutinerade herrar. Örjan Hill betraktas som landets främsta boogie woogie-pianist. Saxofonisten Torbjörn Stenson och basisten Lars Mellqvist är bluesrävar med tunga meriter. Lars Mellqvist har tilldelats en av bluessveriges tyngsta utmärkelser, Åmåls Blues Fest Award. Trummis är veteranen Åke Göransson, en av få svenska musiker som spelat med Jimi Hendrix!
 
Arrangör: Föreningen Jazzkatten
 
En del av "Sommar i trägårn", alltid fri entré.

Kontaktinformation

Tillbaka till alla evenemang
Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: kulturfritid@lidkoping.se