Julkalendern genom tiderna

17 Dec, 2022
11:00 - 12:30
Lidköping
En tidsresa genom TV traditionen

Visste du att Sunes Jul skrevs på rekordfart? Att det var Birgitta Andersson som hittade på uttrycket "Göta Petter" till Teskedsgumman? Eller undrar du om det spökar på Greveholms slott - på riktigt? 

Då är du välkommen på ett stämningsfullt föredrag med Caroline Cabot, författare till boken Julkalendern genom tiderna och skapare av podden Nördarnas Jul – en julkalender om julkalendrar.  

Följ med på en riktig tidsresa genom den här 60-åriga tv traditionen, som speglat sin samtid sedan tv:s barndom och som än idag får hela Sverige att stanna upp varje år den 1:a december.

Varmt välkommen!

Lördag 17 december, klockan 11:00 - 12.30
Lidköpings Bibliotek, Scenen
Ingen förbokning. Begränsat antal platser, så kom i god tid.

För mer information ring Bibliotekets reception: 0510-770050
Föreläsningen sker i samarbete med ABF Skaraborg

foto: Emily Cabot

 

Kontaktinformation

2120001694
Tillbaka till alla evenemang
Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

 

Sidansvarig: