Gömda rum - Hemliga hörn

07 Aug, 2024
16:00
Lidköping
Familjeföreställning på Limtorget

Hemliga hörn - en teaterföreställning i fickformat

Familjeföreställning med Teater Pero på Hantverksgården, Limtorget den 7 augusti kl 16.00.

Berättelser är som ballonger, de kan te sig små och lite fladdriga, men med en god berättare kan de fyllas med både poetiska drömmar och rafflande dramatik. Även de små berättelserna kan rymma de stora frågorna.

Familjeföreställning för barn mellan 4-10 år. 40 minuter lång.

Fri entré, ingen föranmälan krävs.

Runt om i centrala Lidköping finns det flera platser som ligger lite undangömda men som är väl värda ett besök. Därför arrangerar vi konserter och föreställningar i det mindre formatet på några av de fina innergårdar som finns centralt. Ett tillfälle att upptäcka en ny plats och samtidigt ta del av kultur i olika former. Gömda rum arrangeras med ett par tillfällen per sommar för både vuxna och för barn och familj.

Varmt välkomna!

Samarr: Lidköpings hembygdsförening

Kontaktinformation

Tillbaka till alla evenemang
Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: kulturfritid@lidkoping.se