My Dear Companion

06 Okt, 2022
19:00
Lidköping
Old time country

Konsert på Lidköpings Stadsbibliotek 

Torsdagen den 6 oktober 19.00 Lilla biblioteksscenen

My Dear Companion tar avstamp i den trestämmiga sångtradition som hör old-time country och amerikansk bluegrass till. Sången har fullt fokus, där den får lov att vara ömsom en mjuk, varm smekning, ömsom ett knytnävslag rakt i hjärtat.

Musiken är djupt innerlig och stundtals skör, men trions lekfulla, avslappnade, nästan busiga tolkningar av klassiker ger lyssnaren en bild av en kaxig änglakör som hänger i rökrutan för att skvallra och snacka skit. Med sin blandning av skönhet och riv sätter bandet sin unika prägel på en repertoar djupt rotad i den amerikanska södern. 

Hannah Shermis -sång, banjo och dulcimer

Lea Marie Sittler -sång och gitarr

Agnes Åhlund -sång och cittra

Fri entré ingen föranmälan krävs, begränsat antal platser.

Mer info: Bibliotekets reception 0510-77 00 50

 

Tillbaka till alla evenemang
Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad: