PORTRÄTTET med besök av Petra Revenue

06 Apr, 2024
Information saknas
LIdköping Folkets Hus
Frukostfilm & samtal

FRUKOST, FILM & SAMTAL. Konstnären Henry bestämmer sig för att ringa upp sin gamla förälskelse Iris efter tio år, eftersom han befinner sig i en skaparkris.

Han tror det kan lossna om han får måla hennes porträtt. Författaren Iris har just drabbats av en hjärtattack, men bestämmer sig ändå för att tacka ja till förslaget. Trots att hon bävar för vad mötet kan väcka för känslor. Vad kan finnas kvar mellan två människor som attraherats av varandra mitt i livet, men som valt bort den andre på grund av pågående relationer? Kan längtan överleva tid och rum och går den i så fall att porträttera?

Detta är en berättelse om kärlek och om hur vi fantiserar om andra, men också om hur konstnärer använder varandra för att göra konst av personliga erfarenheter.

Efter filmvisningen möter vi en av regissörerna, Petra Revenue, i ett samtal om kärlek.

Frukost, film och samtal ingår i biljettpriset.

Regissör: Golaleh Azad och Petra Revenue
 

Kontaktinformation

Lidköping Folkets Hus
Stenportsgatan 17
Lidköping
Telefon: +4651021023
Tillbaka till alla evenemang
Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: kulturfritid@lidkoping.se