Sommar i trägårn - Johannes Räihä & Klara Keller

11 Jul, 2024
19:00
Lidköping
Kulturupplevelser under bar himmel
Den 11 juli kl 19.00 har vi nöjet att presentera inte en, utan två artister på Dina-scenen! Nämligen Johannes Räihä och Klara Keller.
 
Örebro-sonen Johannes Räihä gjorde entré på den svenska musikscenen 2018 med debut-EP:n ”Den varmaste kontinenten”, som bland annat innehöll Närkes inofficiella nationalanthem ”Sjöarna i Idaho”. 2021 släpptes hans debutalbum ”Om jag bara kunde bli naiv igen” som hyllades stort av en enad kritikerkår. Johannes Räihäs musikaliska uttryck kännetecknas av en rå avtäckning ärliga känsloyttringar där varje rad är ett innerligt utforskande av den mänskliga erfarenheten, en ärlig bikt. I kombination med vemodigt Sverigefinskt emopop-sound levererar hans musik en bitterljuv melankolisk harmoni som lämnar ett stort avtryck i lyssnarnas hjärtan.
 
Klara Keller har nominerats till Nordic Music Prize och Grammisgalan samt prisats på Manifestgalan i kategorin Årets nykomling – för sin kritikerhyllade debut-EP ”Hjärtansfröjd” från 2020. Samma år medverkade hon på Håkan Hellströms album ”Rampljus”. Sedan dess har det kommit ny musik med flera singlar och albumet ”En var i skyn” som kom 2023. Klara är en av den svenska indiescenens mest intressanta röster och i mars släpptes den nya singeln "Ung igen".
 
En del av "Sommar i trägårn", alltid fri entré.

Kontaktinformation

Tillbaka till alla evenemang
Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: kulturfritid@lidkoping.se