Sommar i trägårn - Skallsjö Sommarorkester

23 Jul, 2024
19:00
Lidköping
Kulturupplevelser under bar himmel
Den 23 juli kl 19.00 blir det ett kärt återseende när Skallsjö Sommarorkester intar Dina-scenen.
 
Skallsjö sommarorkester gästar oss på Dina-scenen med ett knippe musikaliska pärlor, blandat gammalt och nytt. Ensemblen har besökt oss flera gånger tidigare, senast sommaren 2023. Under rubriken ”Guldkorn med Korngold” har ensemblen skickat följande hälsning till Lidköpingspubliken:
 
Packa picknickkorgen, samla vännerna och kom och träffa oss i stadsträdgården! Somrig, svängig musik ute i det fria med Skallsjö Sommarorkester utlovas och på programmet står bland annat Korngolds pampiga och påhittiga Symfoniska serenad, Andrea Tarrodis Paradisfåglar och sista satsen av Mozarts 14:e stråkkvartett i vårt eget arrangemang för stråkorkester.
 
Skallsjö Sommarorkester är en professionell stråkorkester bestående av unga stråkmusiker från Sverige och utlandet. Vi har spelat tillsammans sedan 2013 och brinner för att visa nya sidor av klassisk musik för en ny publik. Hoppas vi ses!
 
Program:
 
Carl Nielsen - Sista satsen av Lille svit
Andrea Tarrodi - Paradisfåglar
Anton Webern - Langsamer Satz
Wolfgang Amadeus Mozart - Sista satsen från Stråkkvartett nr. 14
Erich Wolfgang Korngold - Symphonic Serenade
 
Arrangör: Lidköpings Konsertförening
En del av "Sommar i trägårn", alltid fri entré.

Kontaktinformation

Tillbaka till alla evenemang
Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: kulturfritid@lidkoping.se