Vernissage - utställning av Käthy Nilsson

02 Mar, 2024 - 06 Apr, 2024
Information saknas
Lidköping
Käthy Nilsson från Säffle visar bilder om ljus, mörker, inuti och utanför.

Välkommen på vernissage på Mitt i Väla, lördag 2 mars 10-14, då vi bjuder på fika och Käthy finns på plats. Mitt i Väla har öppet första lördagen varje månad 10-14 och utställningen  visas även den 6 april.

Käthy målar med olja på olika underlag, mest på papper och provar sig försiktigt fram. Genom inbjudan till utställningen i Väla känner hon en nystart på måleriet efter att under trettio år arbetat på Värmlands Museum som intendent. Är i grunden bildlärare med utbildning från Konstfackskolan. Käthy har alltid tecknat och målat från det hon var mycket liten med skogen, träden och vattnet ” i mig”.

Kontaktinformation

Mitt i Väla
1, Väla, 531 97 Lidköping, Sverige
Lidköping
Telefon: +46703276866
Tillbaka till alla evenemang
Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: kulturfritid@lidkoping.se