Expedition Konst

15 Jun, 2024 - 24 Aug, 2024
Information saknas
Lidköpings Konsthall
Tolv framstående konstnärer utforskar kopplingen mellan konst och vetenskap

Expedition Konst är en nyskapande samlingsutställning som först visades på Prins Eugens Waldemarsudde i Stockholm. I utställningen medverkar tolv framstående konstnärer som deltagit i Polarforskningssekretariatets konstnärsprogram för att utforska kopplingen mellan konst och vetenskap.

I Lidköpings Konsthall under sommaren återfinns ett varierat utbud av verk av konstnärsduon Bigert & Bergström, koreografen Efva Lilja, filmproducenten Bo Landin samt konstnärerna Lars Lerin, Svenerik Jakobsson, Josef Bull, Dascha Esselius, Hanna Ljungh, Johan Petterson, Sigrid Sandström och Ida Röden.

Genom målningar och illustrationer, grafiska blad, fotografier, rörliga bilder och skulpturala objekt inspirerar samtliga konstnärer till reflektion kring oss själva och vårt ansvar för miljö, djurliv och klimat.

Lunchvisningar – klockan 12.30
Tisdagar: 18/6, 2/7, 16/7, 30/7, 13/8

Visningar – klockan 13.00
Lördagar: 29/6, 20/7, 3/8, 17/8

Kontaktinformation

Lidköpings Konsthall
Stenportsgatan 11
Lidköping
Tillbaka till alla evenemang
Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: konsthallen@lidkoping.se