Guldvingens familjecentral

Guldvingens familjecentral är en samverkan mellan barnmorskemottagning, barnhälsovård, förebyggande socialtjänst och öppen förskola i Lidköping. Här arbetar barnmorskor, BVC-sköterskor, föräldrarådgivare och förskollärare.

BVC, föräldrarådgivare och öppna förskolan finns i en gemensam lokal på Guldvingens vårdcentral, Östbygatan 21, och har samarbete med Barnmorskemottagningen, Mellbygatan 16.

Genom att samverka och arbeta över gränserna kan familjecentralen bidra till att skapa god gemenskap och en god atmosfär med barnet i centrum. Familjecentralen erbjuder även stöd till föräldrar, enskilt eller i grupp.

Här kan du läsa mer om Guldvingens öppna förskola.

Guldvingens familjecentral på sociala medier

Besök och gilla familjecentralens sida på Facebook. Länk till annan webbplats.

Ibland hamnar man i kniviga situationer och negativa mönster som förälder, man tycker att man prövat allt och fantasin och orken tryter. Då kan man vända sig till Guldvingens familjecentral där man kan få råd och stöd i att hitta nya vägar. Gäller för dig som har barn mellan 0-6 år. Har du barn äldre än 6 år eller vill läsa mer om de olika typerna av stöd så kan du läsa på sidan för Föräldrastöd och Familjebehandling.

Här erbjuds

  • Föräldrasamtal
  • Stöd genom Marte meo-metoden
  • Olika typer av gruppverksamhet

Du har möjlighet att komma på upp till fem samtal. Samtalen handlar om bemötande och samspel. Kontakta föräldrarådgivare Sara Sjömark via mail sara.sjomark@lidkoping.se eller på nummer 0510-77 04 18 för ytterligare information om gruppverksamheterna eller för att boka tid för samtal.

På Guldvingens familjecentral kan du hyra ett babyskydd (bilbarnstol för barn 0-9 månader) genom NTF.

Ring alltid innan ni kommer hit, så att vi säkert är på plats 0510-77 05 96.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: socialvalfard@lidkoping.se