Fältsekreterare

Vi fältsekreterare ”fältarna” är till för att stötta och hjälpa ungdomar som behöver det, för vi vet att alla har det tufft i livet ibland och vi vet också att det kan vara svårt att veta var man kan vända sig om man vill ha hjälp. Till oss får man vända sig med vad som helst, stort eller smått, och vi lovar att hjälpa till. Kan vi inte hjälpa till så vet vi garanterat vem som kan det!

Var kan jag träffa fältsekreterarna?

Vi har kontor på Mariagatan 4 (bredvid Östbyskolan och i samma hus som fritidsgården) och hit är du alltid välkommen att hälsa på. Du kan också träffa oss i skolan (högstadieskolor och De la Gardiegymnasiet), på fritidsgårdar och ute på stan. Det går alltid bra att gå fram till oss, heja eller prata lite.

Tystnadsplikt

Vi har självklart tystnadsplikt, det vill säga, allting du berättar för oss stannar hos oss, men som alla andra som arbetar med barn och ungdomar, har vi skyldighet, enligt lagen, att gå vidare om vi får se och höra att du eller någon annan far illa.

Behöver du hjälp att komma i kontakt med oss kan du fråga din skolkurator, lärare eller annan personal på din skola eller vända dig direkt till oss!

Kontaktuppgifter till fältsekreterarna

Kontakt

Kim Lugner

Tel: 0510771047

E-post: Kim.Lugner@lidkoping.se

Kontakt

Mikael Tidström

Tel: 0510770883

E-post: Mikael.Tidstrom@lidkoping.se

Kontakt

Rebecka Hiramsson Milos

Tel: 0510776614

E-post: rebecka.hiramssonmilos@lidkoping.se

Kontakt

Carolina Sandgren

Tel: 0510770753

E-post: Carolina.Sandgren@lidkoping.se

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: socialvalfard@lidkoping.se