Trivselregler på badhuset

 • Barn under 10 år ska av säkerhetsskäl ha sällskap av en badande vuxen. Detta gäller alla oavsett ålder som inte kan simma (200 meter, varav 50 meter på rygg). Målsman ansvarar alltid för barnets säkerhet.
 • I vårt motionsrum är det 15 ¨års gräns, även i målsmans sällskap.
 • Alla ska duscha och tvätta sig ordentligt utan badkläder innan bad och bastu.
 • Visa hänsyn och respektera andra badgäster, personal och regler.
 • Personalen har rätt att avvisa gäster som inte följer gällande regler.
 • Alkoholförtäring är förbjuden.
 • Det är skärmförbud i badanläggningen.
 • Glasföremål eller porslin är inte tillåtet att ta med in i badet.
 • Vi har låsbara skåp i omklädningsrummet med nycklar som används mot en polett som köps i kassan för 20:- Eget hänglås fungerar med. Badhuset är inte ansvarigt vid stöld. Använd ett lås till skåpet i omklädningsrummet, som du själv anser säkert.
 • Köpta kort har giltighetstid
 • Av säkerhetsskäl har personal rätt att bryta upp ditt hänglås till skåpen i omklädningsrummen efter stängning. Anledningen är att alla skåp ska vara öppna, och tömda, för säkerhetskontroll vid stängning. Låsta skåp kommer därför efter stängning att brytas upp och tömmas inför nästa dag.
Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: badhuset@lidkoping.se