Kommunarkiv

När du behöver hjälp att ta fram handlingar i kommunens arkiv har vi bästa möjlighet att ge dig en god service om du bokar tid för besök.

Kommunarkivet öppet måndagar klockan 13:00-15:00.

Kommunarkivet har sommarstängt för besök vecka 27–34 (1/7 -23/8 2024).

Vid begäran om utlämnade av allmän handling under de veckor som kommunarkivet är stängt – kontakta Kontaktcenter 0510-77 00 00.

Kommunarkivet har handlingar från 1860-talet och framåt. Handlingarna kommer från Lidköping och de kommuner runtom som med tiden har blivit en del av Lidköpings kommun.

Beställa betygskopior

Hos kommunarkivet kan du beställa betygskopia av fullgjord utbildning från grundskola och gymnasium inom Lidköpings kommun. Betygen finns i betygskataloger eller som betygskopior. Att ta fram betygsdokument kan ta flera dagar beroende på hur utspritt materialet är då alla betyg inte finns i kommunarkivet.

Du kan beställa en kopia av betygskopian Länk till annan webbplats. och välja om du vill hämta det hos oss i Stadshuset, få dem scannade till din e-postadress eller skickade med posten.

Ditt originalbetyg är en värdehandling som ska hanteras varsamt och bevaras för framtida bruk. Vi kan kopiera ditt betyg, men ett original går aldrig att återskapa. Gör alltid egna kopior om ditt betyg bara finns i ett exemplar.

Beställa övriga handlingar

Vill du beställa övriga handlingar från arkivet, använd vår e-tjänst Länk till annan webbplats. så hjälper arkivets personal dig så snart som möjligt.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: kommunstyrelsensverksamheter@lidkoping.se